KOCAELİ / GEBZE - Çoban Mustafa Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Çoban Mustafa Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Adres
MEVLANA MAH. SOMA MADEN ŞEHİTLERİ BUL. MES. TEK. VE ANADOLU LİSESİ SİTESİ ÇOBAN MUSTAFA PAŞA BLOK NO 12 GEBZE / KOCAELİ
Vizyon
Öğrencilerimizi din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, hayal ettikleri alanlarda, öz güvenleri yüksek, başarılı, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetişmelerini sağlayan, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetler bakımından örnek alınan, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı insani bir yönetime sahip, İnsanlığın karşılaştığı sorunları din, akıl ve bilim ışığında çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, çağlar üstü, ahlaki, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyabilen; evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen bir kurum olmak.
Misyon
Milli, manevi ve insani değerleri özümsemiş, Erdemli, bilgili, sosyal ve kültürel alanlarda kendini yetiştirmiş; eleştiren, sorgulayan, üreten, çağa mensubu olduğu medeniyetinden aldığı ilhamlarla söyleyecek sözü olan, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan, ülkesine ve insanlığa faydalı, yüksek karakterli ve yüksek nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Kuranı kerimi güzel okuma yarışmasında kocaeli 1.incisi AYŞENUR AKBABA. kocaeli 3.üncüsü ERVANUR KARA Öğrencilerimiz olmuştur. Akıl ve Zeka oyunlarında iki öğrencimiz Gebze 2.ncisi olmuşlardır.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün
09:05 -15:20
İngilizce ve Arapça
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Şehir merkezinden Huzurkent - Mutlukent otobüsleri, Şekerpınar otobüsleri ve Çayırova Emek mahallesi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır
Öğrenci servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin ve Yeni Adliye binasının arka tarafında kalmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçemiz yerlişim alanı içerisinde olup, ilçe merkezine uzaklığı 2 km civarındadır.